Питейната вода в София е една от най-качествените питейни води

...
Питейната вода в София е една от най-качествените питейни води
Коментари Харесай

Шефът на КЕВР: Водата в София е една от най-качествените измежду столиците на ЕС

Питейната вода в София е една от най-качествените питейни води освен в България, само че и всред столиците на Европейски Съюз. Това сподели ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране /КЕВР/ Иван Иванов на съвещанието на непрекъснато настоящата подкомисия за наблюдаване на активността на КЕВР към Комисията по енергетика във връзка изказването на депутата Таско Ерменков в обществените мрежи, че има проблем с качеството на водата в София, написа " Труд "

Иванов разяснява обявата в обществените мрежи на депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, че водата в столицата е „ отровна “. „ Поисках от „ Софийска вода “ да осведоми комисията за резултатите от измерването на качеството на питейната вода в София. В отговор получих освен изрично изказване, че няма на никое място проблем, само че освен това – изпълнителният шеф Арно Валто ми даде на диск данните от всичките над 50 контролни точки за премерване качеството на водата “, уточни ръководителят на КЕВР. Той увери софиянци, че не би трябвало да имат никакви терзания по отношение на качеството на питейната вода.

„ Единственото разследване от това изказване на господин Ерменков беше събитието, че се усили потреблението на минерална и на изворна вода, за което притежателите на компании могат да му благодарят. За сметка на това софиянци, близо 24 часа, бяха в с напрежение очакване за това дали оповестеното дава отговор на действителността. То не дава отговор, а този, който е подал тези сведения на Таско Ерменков, е един злоумишлен измамник “, съобщи ръководителят на КЕВР.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР