Питбул разкъса домашно куче пред очите на деца и родители

...
Питбул разкъса домашно куче пред очите на деца и родители
Коментари Харесай

Питбул разкъса куче на детска площадка

Питбул раздра домашно куче пред очите на деца и родители във Варна.

Кучето прекопа дупка под оградата за секунди и се нахвърли върху другото куче. Всички бяхме шокирани. Собственикът на по-малкото куче се опита да ритне питбула, само че той не пусна жертва си. Исках да избягам, това ми бе първата мисъл, само че нямаше по какъв начин, тъй като щерка ми бе на площадката. Това описа в ефира на Нова телевизия Радина Грозева.

Според друга майка от площадката това не е първият сходен случай. "Притеснява ни това, че кучешката площадка е покрай детската. Не е обезопасена вярно и не се поддържа ", сподели още тя.

Родители описват, че имали са доста и разнообразни проблеми свързани с кучета.

„ Определено тази площадка за кучета би трябвало да бъде отстранена. Никой не се грижи за нея и тя съставлява заплаха за децата ни. Едно огромно куче може да излезе доста лесно”, допълват родители.

Питбул атакува жена и кучето ѝ във Варна, тя употребява електрошок

„ За разхождане на куче без намордник санкцията е 100лв. Според мен казусът е отношението на притежателя към животните. Случилото се е закононарушение и би следвало да се проверява от прокуратурата и полицията. Там към този момент наказванията са разнообразни. Тази година има над 10 акта от подобен тип”, разяснява зам.-кметът на Варна Тодор Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР