Питбул нападна и уби чихухуа в столицата. Собствениците на починалото

...
Питбул нападна и уби чихухуа в столицата. Собствениците на починалото
Коментари Харесай

Питбул нападна и уби чихуахуа в столицата

Питбул атакува и умъртви чихухуа в столицата. Собствениците на умрялото кученце Доги описаха какво се е случило.

Разхождах фамилното ни куче край блока, в който живеем. Чихуахуа, 3 кг. Беше към 8 без 10 вечерта и преминавайки около паркирала автомобил, до тротоара от вътрешната му страна изненадващо се появи огромно куче, питбул, и без закъснение и предизвестия, се насочи към моето куче и го захапа.

Питбулът беше с мотив, само че без надморник, а покрай него беше притежателят му и се намеси съответно. Много бързо съумя да го накара да пусне моето куче, което също беше на каишка, съобщи пред Нова Тв притежателят на Доги.

Съпругът ми ми се обади и ми сподели, че едно куче е ухапало Доги. Веднага излязох от у дома, брачният партньор ми взе колата и тръгнахме към клиниката. Собственикът на питбула и той пристигна с нас, и заплати цялата сметка, като се опитваше да ме успокоява. Прегледаха Доги и му направиха рентгенова фотография, споделиха, че има повърхностни пострадвания, кръвонасядания и увреждания на меките тъкани. Сложиха дренаж и ми го дадоха, като изписаха антибиотик и противовъзпалителни, и споделиха след три дни да отидем да смъкват дренажа, само че във въпросната вечер Доги умря, добави собственичката на Доги.

Друга жена пък добави, че същият този питбул е ухапал и нейното куче преди време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР