Питайте Никола Минчев на кой съвет не е имало представител

...
Питайте Никола Минчев на кой съвет не е имало представител
Коментари Харесай

Тошко Йорданов побесня, обвини шефа на парламента в лъжа

Питайте Никола Минчев на кой съвет не е имало представител на " ИТН ". Той излъга. А доколкото зная той е бил единствено на един съвет отвън Народното събрание. С тези думи се обърна към феновете на бТВ ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

Вчера шефът на Народното събрание разгласи, че " ИТН " не вървят на съдружни препоръки, а по-късно се оплакват, че техните оферти не се одобряват. Думите му бяха в отговор на отправеното от Слави Трифонов предизвестие към " Продължаваме промяната ", че въобще не се преценяват с обединението.

Политиката към Северна Македония е оттегляне от съдружното съглашение, а и доста от нещата в него просто не се работи по тях, възмути се още Тошко Йорданов. Излезе информацията, че са водени два вида диалози - публични и неофициални. Има доказателства за това. Той даде обещание да изпадне в по-голямата конкретика " като му пристигна времето ".

Не е ясно дали ще се стигне до червен картон, само че ще стане брутално ясно, в случай че го вдигнем. Всяко неспазено нещо от съдружното съглашение е съображение за повреждане на обединението, изясни депутатът.

Снощи за първи път всички от ръководещата коалиция седнаха да разискват в конкретика антиинфлационни ограничения, сподели още той. Нулевата ставка за хляба е призната, заяви Тошко Йорданов.

Той упрекна ресторантьорите в топли връзки с ГЕРБ, които обяснявали за какво браншът непрекъснато стачкува. По-добре да се поддържат производители, изясни Йорданов. Останалото било комунистически метод на харчене на пари, който поддържа инфлацията.

България сега не покрива условията за въвеждане на еврото, останалото е политическо говорене, добави Йорданов. Абсурд е да осъществим условията за два месеца, твърди той.

Вицепремиерът Калина Константинова е била човек на ГЕРБ, напомни Тошко Йорданов като образец по какъв начин ръководството не разгражда модела на някогашните ръководещи. Във второто държавно управление на Борисов Константинова бе консултант на Румяна Бъчварова, посочи той.

Не е морално да се назначават хора от ГЕРБ. Хора на някогашните ръководещи има и по министерства, има подобен народен представител, добави Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР