Питайте Нанков (), Беличев, включително и хора от ИТН. Това

...
Питайте Нанков (), Беличев, включително и хора от ИТН. Това
Коментари Харесай

Уволнената от Автомагистрали шефка: Не съм феята на инхауса

Питайте Нанков ( ) , Беличев , в това число и хора от Има Такъв Народ. Това съобщи ЕАД Десислава Христова.

В студиото на Нова телевизия тя се отбрани в отговор на думите на районния министър Гроздан Караджов от през вчерашния ден. Според Христова нейното уволняване се опира на " един сигнал от едно лице " и няма никакви доказателства, че тя е направила престъпление. " Не е съществено да съм феята на инхауса . "
 Освободената шефка на
Освободената шефка на " Автомагистрали " основала схемата с ин хаус поръчки, изясни Гроздан Караджов

Две години е единствено подготовката за градеж на нов мост над Дунава

" Нито един контракт не е подписан от мен, нито един лев не е даден от мен ", съобщи Христова. Иначе в студиото тя призна, че договорът за инхаус на Автомагистрала " Хемус " до Велико Търново е подписан от нея, само че самата процедура по инхаус е изцяло в сходство със закона, а изкривяването идва по-късно. Има способи да се случват нещата законно, уверена е Христова.

Проблемът не е в контракта сред АПИ и " Автомагистрали ", а в следствията и спомагателните контракти . Случило се е преформатиране по магичен метод на този контракт и казусът е в реализацията на тези контракт и преразпределянето.

Тя не знае да е разследвана от ГДБОП и или друга работа, само че приканва това да стане, с цел да излезе истината на яве.

Интересното е, че макар оповестената от служебния министър Виолета Комитова предходната година , защото за доста сектори даже няма отчуждителни процедури, за други няма планове, единствено преди няколко дни и попитаха по кои и с кои контракти се случва това.
 Директорът на
Директорът на " Автомагистрали ": АПИ дължи на " Автомагистрали " близо 250 млн. лева

" Автомагистрали " не дължи пари на служащи

Презюни 2021 година който й бе предоставен от депутатите от 44-то Народното събрание. В отчета се установяват съществени нарушавания и заобикаляне на закона за публичните поръчки посредством непосредствено възлагане от страна на страната на компания, която не разполага с потенциала да извърши дейностите по поръчките.

Десислава Христова на мястото на Стоян Беличев. Първоначално тя стана член на борда на шефовете, само че по-късно завоюва конкурс и получи позицията на началник на съвета на шефовете.

Първото служебно държавно управление към този момент , подписани в нарушаване на закона за публичните поръчки. В началото на януари 2022 година в Министерство на финансите бе получен да образува наказателно произвеждане по сигнала за погрешно изразходвани средства от Агенция " Пътна инфраструктура ", който Асен Василев, още веднъж финансов министър само че към този момент в постоянно държавно управление, разгласи, че ще апелира.

Държавното сдружения влезе в още при започване на мандата му. Според него държавното сдружение е работило като пощенска кутия, която да превъзлага на подизпълнители, при построяването на Автомагистрала " Хемус ", като е употребена малка врата в закона за ин хаус възлагането. Разкритията на Гроздан Караджов не са изненада, откакто и Министерство на регионалното развитие под ръководството на служебния министър Виолета Комитова направиха редица такива .

В началото на тази година министър Гроздан Караджов за членове на Съвета на шефовете на " Автомагистрали " ЕАД.

По, а и упрекнат за . Обвинението и производството обаче стана по-скоро сцена, отпред с Бойко Рашков, и .
 Рашков: Парите от
Рашков: Парите от " Хемус " са изтичали към ГЕРБ и не е единствено лот 5

Нямал доверие в прокуратурата, щяла да каже на Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР