Питали ли сте какво му трябва на човек, за да

...
Питали ли сте какво му трябва на човек, за да
Коментари Харесай

Секс, сън и мазна храна - какво повече му трябва на човек?

Питали ли сте какво му би трябвало на човек, с цел да бъде благополучен? Отговорът е елементарен - преди всичко здраве. А какво би трябвало да вършим, с цел да сме здрави? Тук учените могат да ни дадат доста прецизен отговор. А всички знаем, че науката рядко бърка и е редно да се вслушваме в нея.

Руски академик твърди, че настинките и грипът могат да бъдат победени бързо със секс, консумация на мазна храна и добър сън.

Изследователят Валери Свистушкин се базира на опити, извършени от английски вирусолози. Те разкрили, че преди всичко в профилактиката против заболяванията са постоянните полови контакти.

6 здравословни аргументи да вършиме секс... още в този момент!

В опита им доброволците били разграничени на две групи. Едните правили секс по време на сезонната зараза от грип и настинки, а другите се въздържали два месеца.

Резултатът: хората от втората група боледували два-три пъти повече от полово дейните участници.

Секс или фитнес - кое гори повече калории?

На второ място по значителност е потреблението на мазнини и артикули, богати на мастни киселини, твърди ученият. Този вид храни дейно укрепват имунитета.

На трето място е сънят, защото при недоспиване пада имунната отбрана.

Свистушкин добави към листата слънчевата светлина и спорта, които също поддържат имунитета.

Прочетете още:
Сексът, от който се опасяват дамите Най-странните секс обичаи по света 4-те секс закона, които дамите признават в леглото Идеалният секс е 20 минути
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР