Писна ли ви от широките ? На нас май да.

...
Писна ли ви от широките ? На нас май да.
Коментари Харесай

7 пуловера, които със сигурност ще освежат зимния ви стайлинг

Писна ли ви от необятните? На нас май да. Затова пък тези студени снежни дни ни дават опция да разходим на открито или вкъщи обичаните си пуловери. Сигурни сме, че тъкмо тази зима има най-малко един, който към момента не сте обличали, а вероятно от пониженията към този момент сте се сдобили и с някой нов.
               

Но през днешния ден ви предлагаме да оставите настрани тези едноцветни модели в неутрални тонове и да изберете нещо в ослепителен, в принт или с тези кокетни спомагателни бродерии от фини цветя, които този сезон са must have.
               

Един подобен пуловер незабавно ще се открои в стайлинга ви, даже в случай че сте единствено с джинси и, само че в това време може доста добре да се впише в един монохромен тоалет в светли цветове.
               

Можете да сложите риза изпод – било то класическа и едноцветна или с някоя от тези огромни яки с кормила, като по този метод ще извършите пуловера още по-отличителна част от тоалета ви. А финалният щрих оставете за някое украшение – обеци, колие или за какво не брошка, и в случай че имате потребност от повече ентусиазъм, на ви чакат страхотни хрумвания.
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР