Пищната дама с уникално предложение как трябва да се ходи

...
Пищната дама с уникално предложение как трябва да се ходи
Коментари Харесай

Ким Кардашиян успя! Вече тотално прилича на делва

Пищната дама с неповторимо предложение по какъв начин би трябвало да се върви на кино. Или просто се е освинила тотално и както постоянно няма усет?

Американската риалити звезда от арменски генезис Ким Кардашиян още веднъж събра погледите с неповторим стайлинг. Критиците й побързаха да я оплюят поради извънредно несъответствуващите облекла, само че феновете на обилни форми останаха извънредно удовлетворени. Снимките сами по себе си нямат потребност от необикновен коментар. Папараците са щракнали Ким на път за кино прожекция със брачна половинка й Кени Уест.

Една от най-известните дами в Съединени американски щати сега в никакъв случай не се е свенила от заоблените си форми. Най-напращяла беше, когато беше бременна, само че и в този момент хваща окото. Тя постоянно е била обект на мнения по отношение на избора си на облекла.

През септември известният с офанзивите си над звезди Виталий Седюк сграбчи Ким за краката по време на Седмицата на модата в Париж. От постовете му във Facebook изглеждаше, че той го е направил от боготворене към звездата, въпреки че съгласно някои това било намек за нейните неумели опити да се трансформира в фешън икона.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР