Писателят и водещ на Шоуто на Слави Иво Сиромахов даде

...
Писателят и водещ на Шоуто на Слави Иво Сиромахов даде
Коментари Харесай

Сиромахов отново изби рибата: Да си вземем по един фалшив болничен за Гергьовден, а балъците нека да работят!

Писателят и водещ на " Шоуто на Слави " Иво Сиромахов даде скъпи препоръки, как най-добре да изкараме идните първомайско-гергьовденски празници. Поемете дребна доза от неговата житейска мъдрост.

Ето какво написа Сиромахов във Facebook:

Улисани в забързаното всекидневие, от време на време забравяме най-важните неща в живота. Нека да спрем за момент и да си ги напомним.

Следващият понеделник ще е почивен ден. Отбелязваме нещо си там, няма значение. А идната събота е Гергьовден, тъй че в случай че си вземете подправен болничен за вторник, сряда, четвъртък и петък, ще ви се съберат има-няма 10 почивни дни, пък балъците дано да работят, като им е толкоз акълът, хахаха.

Ако го извършите, още от събота ще сте пей сърце и може да отидете у майкини, да насадите разсада за доматито, да преядете грубо и да се изпокарате с роднините за наследствените парцели.

Или пък да отседнете в някой луксури спа енд уелнес хотел, където облечени в бял халат и хавлиени чехлички да пушите пура дебела колкото ръката на първокласник.

Така че не отлагайте това значимо решение за последния миг. Обадете се занапред на персоналния си доктор да си уредите подправеното здравно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР