Писателката и астроложка Керълайн Фолкнър разказа в кои страни е

...
Писателката и астроложка Керълайн Фолкнър разказа в кои страни е
Коментари Харесай

Къде да пътуват представителите на всеки зодиакален знак през 2020 г.

Писателката и астроложка Керълайн Фолкнър описа в кои страни е най-добре да отидат представителите на всеки зодиакален знак през 2020 година, заяви „ Ивнинг Стандарт “, представен от БГНЕС.

Овен

През новата година Овенът е най-добре да пътува до места, които спомагат за увеличение на духовната им сила. Фолкнър посъветва да избират сред Великденския остров, античните пирамиди в Босна, връх Кайлас (Китай), както и Стоунхендж и град Бат, които се намират във Англия.

Телец

Препоръчително е те да отидат тук-там, където се е запазила девствената природа, тъй че през 2020 година мислите им да бъдат приведени в ред. Куба, островите Галапагос (Еквадор), Ботсвана, заливът Барафандъл в Уелс, естественият резерват Котсуолдс (Обединеното кралство) или планините Сперинс в Северна Ирландия са най-хубавият избор.

Близнаци

През новата година те би трябвало да „ намерят вътрешна истина и ентусиазъм “. Следователно пътуването би трябвало да подтиква както душевен, по този начин и физически. Този зодиакален знак би трябвало да избира сред курорта Сейнт Мориц в Швейцария, Южна Африка, Аляска (САЩ), Брайтън или Корнуол (Великобритания), както и Дъблин (Ирландия).

Рак

Идващата година е началото на по-светъл път към прочувствената независимост. Всяка посока, която лекува сърцето и въодушевява душата, би трябвало да бъде в листата на пътуванията на Рака, споделя астрологът. Най-добре е хората от този зодиак да попаднат в Грузия, долината Урубамба в Перу, островите Барбадос, както и британските градове Фруум и Йорк.

Лъв

През 2020 година лъвовете би трябвало да слагат преди всичко „ креативен проучвания и открития “, с цел да предотвратят прочувственото изгаряне. Ню Йорк (САЩ), Париж (Франция), Копенхаген (Дания), Лондон (Великобритания), полуостров Гоувър (Уелс), остров Скай в Шотландия - всички тези места ще оказват помощ на Лъвовете да се провиснал и да открият доста нови неща.

Дева

Всяка страна или град, който разрешава на Девата да научи повече за изкуството, духовността, друга просвета или история, ще ги въодушеви през 2020 година Фолкнър вижда като такива места Лос Анджелис (САЩ), Тулум (Мексико), остров Ронг (Камбоджа), Хайленд (високопланинските региони на Шотландия на северозапад), Корнуол и Самърсет (Великобритания).

Везни

Възстановяването на сила на Везните би трябвало да се случи през 2020 година Най-добре е да пътувате с сътрудник или, в случай че към момента не е допустимо, по-късно да се опитате да откриете нови наслади. Отидете до Малдивите, Рио де Жанейро (Бразилия), Австралия, а също и до Стратфорд-на-Ейвън или Оксфорд, които са ситуирани във Англия, където ще има опция за подсилване на връзките или за започване на тях.

Скорпион

Според астроложката през 2020 година Скорпионите ще продължат да претърпяват промени в персоналния си живот и кариера. За да може всичко да се получи, тя поучава да тръгнат на странствуване, което ще способства за духовното събуждане. Например, да отидат до пустинния град Седона (Аризона, САЩ), Египет, Истанбул (Турция) или остров Мал в Шотландия.

Стрелец

Необходимо е да се употребяват всевъзможни благоприятни условия за персонален напредък и напредък, появили се през 2019 година За задачата изберете места, където има доста място, тъй че в живота ви да пристигна повече ентусиазъм. Следователно през 2020 година родените под този знак би трябвало да заминат за Хаваите (САЩ), Бали (Индонезия), Тоскана (Италия), Инвърнес (Шотландия), Девън или Националния парк на езерата (Обединеното кралство).

Козирог

Според астроложката Козирозите би трябвало да подобрят настроението си, да се радват и веселят, защото предходните години не са били лесни за тях. Да се заредят с позитивна сила биха могли в Токио (Япония), многоцветна Индия, слънчевите Бахамски острови, живописното графство Камбрия в северозападната част на Англия и Националният парк Килаъни в Ирландия.

Водолей

Водолеят работи интензивно няколко години. Те са изтощени. Следователно всяко пътешестване, даже до Арктика, ще им помогне да се възстановят. Музикалните фестивали Tomorrowland (Белгия) или Glastonbury (Великобритания) са това, от което се нуждаете за положително въодушевление. Тези, които не обичат прекомерно мощната музика, могат да отидат за няколко дни до Лапландия (Финландия) или да се разходят по хълмовете в Лангхолм (Шотландия).

Риби

През 2020 година Риби би трябвало да се почисти от отрицателното, тъй че е най-добре да бъдете по-близо до природата. Мадагаскар, Ниагарски водопад (САЩ), Лагуна Колорадо (Боливия) са места, където Риби могат да се провиснал и да си отдъхнат от паниката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР