Писаната с намръщено лице, която стана истинска сензация в интернет,

...
Писаната с намръщено лице, която стана истинска сензация в интернет,
Коментари Харесай

Най-сърдитата котка в света

Писаната с намръщено лице, която стана същинска сензация в интернет, показа своите нови артикули, написа на страници си вестник Дейли мирър. Домашният любим се снабди с името Сърдита котка, което ѝ дадоха интернет консуматори.

Причината да бъде наречена по този начин е изражението, което има котката, която в действителност се споделя Тардар Сос. Намръщеното коте има към милион почитатели във Facebook. Собственичка на Тардар Сос е Табата Бундесен, а котето е от град Флорида, щата Аризона.

Домашният любим взе участие със своята специфична марка играчки, мебели и дрехи, които носят нейното име, на 11-ия Международен панаир на играчките, който се организира в Ню Йорк. Котката с тъжното изражение театралничи за медиите и своите почитатели в специфична фотосесия в продължение на два часа и половина.

Тардар Сос придобива необятната си известност с помощта на брата на нейната господарка – той взема решение да пусне фотография на котката в интернет. Сърдитата котка има комерсиална верига, стана воин на онлайн видеоигри, а напълно скоро ще стане и холивудска звезда.

 Котка

Компанията Broken Road Productions ще продуцират филм със специфичното присъединяване на Тардар Сос. Тази компания стои още зад филми като Джак и Джил с Адам Сандлър, както и Пол Бларт: Ченгето в мола с присъединяване на Кевин Джеймс и други

Котката към този момент има прочут опит пред камера – взела участие е в стратегии, измежду които са Добро утро, Америка, както и дневното токшоу на Андерсън Купър.

Вестник Дейли експрес разгласява информация, че филмът с присъединяване на Тардар Сос ще бъде сходен на кино лентата за Гарфийлд – основната героиня ще може да приказва. Носят се клюки, че присъединяване ще вземат актьорите Джак Блек и Уил Феръл.

Смята се, че режисьор на филмовата продукция ще бъде Тод Гарнър. Сара Малаки, която е продуцент на кино лентата, с усмивка признава, че постоянно, когато измежду сътрудниците ѝ попадне фотография на животното, стартират няколко минути на нервен смях.

Тя твърди, че постоянно минутите прерастват в часове. Според нея в муцунката на котката има някаква персоналност, което прави Тардар идеална за основна роля във филм.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР