Пирин Разлог записа ключова победа в битката за оцеляването в

...
Пирин Разлог записа ключова победа в битката за оцеляването в
Коментари Харесай

Пирин с ключова победа над Марек в борбата за оцеляване в Супер ​​​​​​​Волей

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Пирин Разлог записа основна победа в борбата за оцеляването в Ефбет Супер Волей, откакто надделя Марек Юнион Ивкони с 3-1 гейма в югозападното дерби в 13-и кръг. Така състезателите на Благовест Катранджиев заемат девета позиция във краткотрайното класиране в мъжкия ни хайлайф и са на една зад осмия - Черно море (и възможна позиция в плейофите след края на постоянния сезон).

По-добрата игра в офанзива се оказа от изключителна значимост за крайния триумф, откакто разложани приключиха с 42 на 39 точки от този детайл. Дупничани пък бяха малко по-добри на блок (13 на 10) и от начален удар (6 на 4 аса). Повечето неточности, позволени от състезателите на Найден Найденов, имаха въздействие върху крайния резултат - 34 на 26.

Дейвид Кръстев стана топ изпълнител в дуела, завършвайки със 17 точки, а по 10 прибавиха съотборниците му Кристиян Алексов и Костадин Гаджанов. Алексов беше отличен и като Играч на мача. За Марек най-вече точки наниза Георги Бъчваров (12).

„ Искам да поздравя тима от Дупница за това, че се бориха. И, несъмнено, поздравления и за нашия тим - не допуснахме толкоз неточности и се поздравихме с триумфа “, разяснява след срещата Кристиян Алексов.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР