Пирин Благоевград и Спартак Варна играят при 2:0 в мач

...
Пирин Благоевград и Спартак Варна играят при 2:0 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пирин - Спартак Варна 2:0, орлетата бягат от плейаута

Пирин Благоевград и Спартак Варна играят при 2:0 в мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е от 18:30 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg ще проследим протичащото се на стадион „ Христо Ботев ” онлайн минута по минута.

Още в десетата секунда на мача феновеет на Пирин прекъснаха дуела с хореография, наподобяваща тези в Южна Америка. Мачът не се игра към 2-3 минути.

Пирин обаче съумя да откри е в петата минута! Наглед високо и безвредно центриране отдясно бе върнато в дребния пеналт от Мартин Смоленски. На точното място бе Кондраков, който с доста технично осъществяване с пета откри вратата на " соколите ".

Пирин нанесе втори удар в 15-ата минута! Вячеслав Велев засече с глава центриране на Венцислав Бенгюзов от ъглов удар и направи резултата 2:0.

Евандро пусна страховит пас в кулоар към Денис Баланюк, само че украинецът направи следващия си очевиден пропуск очи в очи с Максим Ковальов. 

Последваха минути без положения, само че с две насилствени смени - по една и в двата състава. Даниел Начев смени Лерой Микелс за варненци, а малко по-късно Венци Бенгюзов отстъпи мястото си на Иван Тасев.

Минути преди края на полувремето Пирин имаше късмет да вкара и трети гол на своя конкурент. Иван Тасев излезе самичък против Фигередо и потърси далечния ъгъл, само че опитният пазач се оправи.

С началото на втората част Спартак можеше да изравни. Бен Карамоко засече с глава центриране с външен фалц на Евандро, само че Андрей Йорданов мазета от голлинията.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР