Пинк прекрати шоуто си, тъй като забеляза, че жена ражда

...
Пинк прекрати шоуто си, тъй като забеляза, че жена ражда
Коментари Харесай

Пинк прекрати концерт, след като фенка започна да ражда

Пинк приключи шоуто си, защото видя, че жена ражда в " погото " на концерта.


Изпълнителката на " So What " изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи път от шест години насам. Докато пееше " Our Song ", тя беше предизвестена от почитателите, че жена ще ражда.

В последна сметка един доктор изкара бъдещата майка от залата в инвалидна количка. Майката изглеждаше в положително въодушевление, тъй като махаше на тълпата, до момента в който си тръгваше.

" Алесия или Алекс се ражда сега? " Пинк изкрещя от сцената. 44-годишната певица имаше поради рожденото си име Алесия Бет Мур.

След това тя сподели на почитателите: " Сякаш не би трябвало да гледаме. " След това се пошегува: " Всички й дайте персонално пространство! "

Бъдещата майка като че ли не реагира, а Пинк беше чута да се пробва да ревизира дали бебето се е родило тъкмо в този миг. " Тя не е родила бебето преди малко, нали? Бебето тук ли е? Не? Добре ", сподели тя, преди да добави: " Поздравления! "

Пинк има две деца - Уилоу Сейдж Харт, на 12 години, и Джеймсън Муун Харт, на 7 години. Те са от брачна половинка ѝ, професионалния играч по мотокрос Кери Харт, за който се омъжи през 2006 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР