Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че му е трудно

...
Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че му е трудно
Коментари Харесай

Роси: Не се почувствах силен нито за момент

Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че му е мъчно да разбере за какво продължава да страда в последния кръг от MotoGP на немската писта " Заксенринг ". Състезанието в Германия бе последвано от три неуспеха за Доктора, в които той претърпя три поредни рухвания. В същото време неговият съотборник Маверик Винялес победи с победа и едно второ място. Доктора финишира осми в Германия, на цели 19 секунди зад Маркес.
" Успях въпреки всичко да финиширам, само че бе доста мъчно съревнование. Не се почувствах мощен нито за миг. Този уикенд беше значим за нас, тъй като в Холандия преди да направя неточност и да падна бях в действителност бърз. По време на тренировките от време на време имах добра скорост, само че като цяло не бях задоволително бърз ", разкри Валентино.

The #GermanGP wasn't an easy weekend for @ValeYellow46... #MotoGP | https://t.co/bDUAmO9MOT
— MotoGP™ (@MotoGP) July 7, 2019
Ветеранът в MotoGP избра медиум задна гума вместо твърдата задна гума на Винялес и това не проработи изключително добре за него. Той добави обаче, че не може слабото му показване да се оправдае единствено с това. " Започнахме с медиум задна гума. Знаехме, че ще е малко по-бавна, само че чакахме да е по-постоянна. Проблемът беше, че тя нямаше задоволително сцепление първоначално. Освен с гумите, считам, че имаме и различен проблем ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР