Пилотът на Тони Стюарт Рейсинг Ашли Албъртсън загина при катастрофа на магистрала

...
Щатската полиция на Индиана разследва очевиден инцидент на пътя, който
Коментари Харесай

Щатската полиция на Индиана разследва очевиден инцидент на пътя, който уби пилота на Тони Стюарт Рейсинг Ашли Албъртсън.

Малко преди обяд в петък полицаи от щатската полиция на Индиана реагираха на фатална катастрофа на две превозни средства, станала на I-65 в окръг Джаксън, южно от Сиймор, Индиана.

24-годишният Албъртсън е бил пътник в бял GMC Terrain от 2018 г., управляван от 31-годишния Джейкъб Кели, каза полицията в съобщение за новини, публикувано във Facebook. Албъртсън и Кели са били сгодени да се оженят през март 2024 г., според публикация в социалните медии от семейството на Кели и онлайн сватбения маршрут на двойката.

Доказателствата от мястото, включително видеозаписи, показват, че Кели и 22- годишният Остин Купър, който шофирал черен Шевролет Малибу, и двамата пътували на север по I-65.

официална състезателна страница във Facebook, която обявява смъртта ѝ.

„Това е един от най-трудните постове, които бих могъл да направя, но нямам думи, с които да го напиша, освен да направя видеоклип, който да споделя с всички, които са я обичали и които тя е обичала в замяна,“ каза той през сълзи. „Искам да ви благодаря от моето семейство, от себе си, че я накарах да се почувства като най-добрия състезател всеки път, когато излезе на пистата.“

Съболезнования за Албъртсън се изсипаха в социалните мрежи медии, включително от съотборника си Тони Стюарт, който предупреди за опасностите от яростта на пътя.

„Днес загубих съотборник“, туитна Стюарт.“ @AshDogRacing имаше заразителна личност и можеше да освети всяка стая. Тя беше страхотен шофьор на състезателна кола, която беше замесена в злополука на пътя и загуби живота си.“

„В миналото и аз съм попадал в гняв на пътя“, продължи той. „Надявам се, че можем да почетем Ашли, като контролираме това, което можем да контролираме на магистралата. Загубата й е отрезвяващо напомняне колко ценен е животът. Моля, присъединете се към мен в молитвите на нейното семейство и приятели.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР