Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел трудно прикриваше

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел трудно прикриваше
Коментари Харесай

Фетел: Обожавам тази писта - Моторни - Формула 1



Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел мъчно прикриваше позитивните си страсти след извоюваната подготовка за Гран При на Сингапур. Германецът беше в действителност неосъществим, оставяйки своя подгласник Макс Ферстапен (Ред Бул) на три десети от секундата зад себе си.

Интересното в тази ситуация бе, че Ред Бул диктуваше събитията във всяка една от свободните тренировки, а Ферстапен даваше най-бързите времена в Q1 и Q2, преди Фетел да преобърне нещата в последната част от борбата за позиции.

Конкурентите ще гледат гърба на Фетел в Сингапур

Германецът има съвършена опция да се върне в дуела за купата с Люис Хамилтън. Британецът, който завоюва двете надпревари след лятната пауза, приключи пети със своя Мерцедес.

„ Обожавам тази писта”, сподели Фетел във връзка с „ Яс Марина”. „ Колата не беше лесна за ръководство, само че като че ли оживя и ставаше по-добра и по-добра с напредването на вечерта. Затова съм доста удовлетворен от постигнатото.”

„ Това е удивително трасе и се усеща, когато колата проработи по-добре и можеш да правиш каквото поискаш. Знаех, че имаме това движение. Имахме компликации да стигнем дотук, по тази причина съм доволен”, добави Фетел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР