Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че очаква повече скорост

...
Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че очаква повече скорост
Коментари Харесай

Льоклер заподозря Ред Бул и Мерцедес в криене на скорост

Пилотът на Ферари Шарл Льоклер съобщи, че чака повече скорост от Мерцедес и Ред Бул на идното Гран при на Монако. Той показа, че темпото на Скудерията в четвъртък е било прекомерно положително, с цел да е истина.

Във втората свободна подготовка Льоклер даде най-хубаво време, следван от своя съотборник Карлос Сайнц.

„ Бях много сюрпризиран от резултата си във втората подготвителна сесия. В Монако е от изключително значение да направя допустимо повече обиколки. За страдание имах проблеми в утринната сесия и завъртях единствено четири тура. Това повлия на нашата стратегия “, съобщи Льоклер.

„ Чувствах се доста добре в колата. Успях да запиша доста бърза обиколка и имам вяра, че можем да реализираме по-добър резултат. От друга страна съм сигурен, че Мерцедес и Ред Бул крият скорост. Така че би трябвало да останем реалисти. Продължаваме да работим интензивно и ще забележим къде ще бъдем в класирането “, добави още той.

„ Искам да видя какъв брой ще сме бързи в квалификацията. Засега наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина. Така че дано изчакаме малко. В събота ще знаем действителната си скорост и оттова към този момент ще мислим за надпреварата “, сподели водачът на Ферари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР