Пилот получи инфаркт по време на полет. Колегата му в

...
Пилот получи инфаркт по време на полет. Колегата му в
Коментари Харесай

Пилот получи инфаркт по време на полет

Пилот получи инфаркт по време на полет. Колегата му в кабината в първите мигове не повярвал на очите си, помислил, че индивидът се майтапи с него. Едва когато кацнали на летището, вторият водач открил, че сътрудника му в действителност е умрял.

Трагедията е станала през юни м.г., само че чак в този момент проверяващите публично разгласяват случая. От Отдела по следствие на авиоинциденти на Обединеното кралство обясниха, че дребният четириместен аероплан е изхвърчал от летището в Блекпул, съобщи вести.бг.

В отчета е било маркирано, че двамата водачи са си поговорили малко преди политане, само че откакто се качили в самолета, не са разменили нито дума. По едно време вторият водач забелязал, че главата на колегата му е отметната обратно, обаче помислил, че просто желае да си почине и нищо не споделил.

По време на полета главата на първия водач се отпуснала на рамота на сътрудника му, само че той още веднъж не реагирал, защото помислил, че това е някаква смешка.

След като кацат на твърда земя, водачът осъзнал, че спътникът му продължава да не помръдва и че главата му към момента е подпряна на рамото му. Тогава той алармирал на Спешна помощ и на място пристигнала въздушна кола за спешна помощ. Въпреки опитите на медиците 57-годишният мъж, който имал хипертония, бил разгласен за мъртъв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР