Пиленцата от Монако безспорно се превърнаха в атракция и често

...
Пиленцата от Монако безспорно се превърнаха в атракция и често
Коментари Харесай

Галена здраво се изгаври с Пиленцето от Монако Нина в дискотека

" Пиленцата от Монако " несъмнено се трансфораха в атракция и постоянно в обществените мрежи хората си пускат техни видеа, с цел да се забавляват. След раздялата си Боби и Нина очевидно са скъсали джоба, най-много тя, защото бе хваната да се вози в рейс от Хисаря за Пловдив. 

А тези дни Нина, която стана известна първо с присъединяване си в " Смени дамата ", бе на ваучър в Слънчев бряг. Появи се на присъединяване на певицата Галена, която я срина със земята и цялата дискотека избухна в бурни овации, написа " Блиц ". 

" Не, не мога, тя не е в Монако, а на Слънчака. Кажи нещо на моя микрофон ", изкрещя Галена на присъединяване си, щом зърна Нина най0опред пред сцената, акто нейна върла фенка. 

" Когато идваш в Монако една моя другарка ти прави косата. Аз пък те поканвам да ми дойдеш на мен на посетители ", сподели по микрофона Нина и не пропусна да се похвали, че след броени часове е полетът й за Франция. 

Цялото заведение избухна в плевел смях от гласа на Нина. " Най-важното е, че тя си има вяра. Не вижда, че всички й се подиграват. Но неприятното е, че има доста други като тях. Имам възприятието, че това е заболяване на 21 век ", гласи един от мненията в обществените мрежи.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР