Пилатесът е тренировка, която използва малки повтарящи се упражнения за

...
Пилатесът е тренировка, която използва малки повтарящи се упражнения за
Коментари Харесай

Ползите от Пилатес, които правят тренировката източник на здраве

Пилатесът е подготовка, която употребява дребни повтарящи се извършения за създаване на мощ и еластичност. Въпреки че е прочут като главен фокус на модалност, Пилатес е доста повече.
Ето за какво този вид подготовка е толкоз здравословна:
 Как да изваем тяло с пилатес? Как да изваем тяло с пилатес?
Ако един път вечно решите да се доверите на пилатес упражненията, вие ще извлечете безчет изгоди от този ваш избор. Лесно и бързо мож...
Универсална е
Независимо дали сте състезател, новак във фитнеса или рехабилитирате травма, има безчет извършения и модификации, които ви разрешават да персонализирате практиката си по пилатес, споделя инструкторът за учредяване на банди Аманда Джени. И това може да се направи със или без съоръжение. 
Укрепва тялото
Не постоянно би трябвало да вдигате тежести, с цел да станете по-силни. Пилатес е съществена подготовка, която ангажира мускулите ви посредством прецизни придвижвания, с цел да увеличи силата и издръжливостта, без да са нужни дъмбели. 
 Звездно намаляване Звездно намаляване
Съпругата на рап артиста Кение Уест, която се прочу с помощта на обилните си форми, наподобява много отслабнала през последните две седм...
Подобрява стойката
Допълнителен бонус към упражненията е усъвършенстваната стойка. Пилатесът сполучливо тренира коремните мускули, а това значи те ще ви държат изправени през целия ден. 
Подобрява салдото
Точно както по-силните коремни мускули могат да оказват помощ да поддържате стойката си изправена, те също могат да подобрят стабилността ви. А по-стабилното тяло улеснява балансирането върху неравни повърхности и поддържането на добра подвижност.

Още от ЗДРАВЕ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР