ПиксабейТова е страните с едни от най-тежките мерки. Ето какво

...
ПиксабейТова е страните с едни от най-тежките мерки. Ето какво
Коментари Харесай

Сериозни мерки в Германия поне до 31 януари

Пиксабей

Това е страните с едни от най-тежките ограничения. Ето какво ще се случи в идващите седмици:

Германските федерални и районни управляващи се договориха да удължат националния режим на строги ограничаващи ограничения до 31 януари , съобщи немският канцлер Ангела Меркел, представена от РИА Новости.

Меркел означи, че динамичността на заболеваемостта към момента е висока. Позовавайки се на специалистите тя акцентира, че „ лечебните заведения работят при условия на нараснало натоварване “. Освен това канцлерът обоснова нуждата от " внимателна " политика поради “британският вариант “ на ковид.

" Искаме да удължим действието на ограниченията, които взехме през декември, до 31 януари и в някои аспекти би трябвало да ги затегнем ", сподели тя след среща с ръководителите на федералните провинции, на която беше контрактувана по-нататъшна политика за битка с ковид.

По този метод по-нататъшното стягане на ограниченията ще се трансформира в ново ограничаване на контактите спрямо режима, настоящ от 16 декември. Преди това беше допустимо да се организират частни срещи за компании до пет души, представляващи две семейства, в този момент такива срещи могат да се организират единствено от двама души.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР