Пикап “Шевролет” връхлетял и разполовил на две леката кола, в

...
Пикап “Шевролет” връхлетял и разполовил на две леката кола, в
Коментари Харесай

Българска студентка загина при катастрофа в САЩ

Пикап “Шевролет” връхлетял и разполовил на две леката кола, в която се е возила българката. В нея имало още трима младежи.

Катастрофата е станала покрай изхода на кръстовището на “Уолнът” и “Кентъки 956” в град Береа в петък вечерта, заяви уеб сайтът на българите в Съединени американски щати и Канада "Bg Voice ".

Загиналата българка е Джоана Иванова от Стара Загора. 23-годишната жена е приключила гимназията за непознати езици “Ромен Ролан”, а от 2014 година учи в колежа “Береа” в едноименния град в Кентъки.

След конфликта един от пасажерите в леката кола е изхвърчал на пътя, а Джоана е починала на място. Лекарите единствено открили гибелта ѝ. Въпреки че носела защитен колан, българката “не е имала никакъв шанс”, сподели правосъдният доктор Джими Корнелисън, представен от уеб страницата Kentucky.com.

Оцелелите й спътници са откарани в болница. Една жена е в сериозно положение.

Разследващите към момента се пробват да открият кой е отговорен за трагичния случай.

Колежът “Береа” е измежду най-престижните образователни заведения в Съединени американски щати и света, а българката била измежду надарените студенти. Младото момиче било посочено от състудентите си като една от очакванията на образователното заведение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР