Пикантна клюка за любовния живот на вицепремиерката Корнелия Нинова издаде

...
Пикантна клюка за любовния живот на вицепремиерката Корнелия Нинова издаде
Коментари Харесай

Куче произведе пикантна клюка за Корнелия Нинова

Пикантна клевета за любовния живот на вицепремиерката Корнелия Нинова издаде фотография на куче от профила на съветника й Калоян Методиев във фейсбук. В понеделник той зарадва феновете на анализите си за политиката у нас, като разгласява фотос на бостънския териер, който има, прилежно увит с одеялце, до момента в който спи.



Симпатичното животинче обаче е същото, което бе харизано на Нинова тъкмо преди 1 година - на 15 февруари 2021 година за празника на Св. Валентин, обърнаха внимание будни социалисти.



И питат:

" Вярно ли е, че вицето на министър-председателя Кирил Петков живее с някогашния началник на кабинета на президента Румен Радев? "

Методиев кацна на " Позитано " 20 като консултант на Нинова, откакто с гръм и тропот си потегли от " Дондуков " 2. Оттогава той не стопира да подлага на критика президента.

Историята с кученцето обаче може да се окаже банална и в действителност председателката на левицата и стопански министър да е трансферирала отговорността и паспорта с имунизациите на съветника си, заради неспособност да съвмести уговорките си в политиката с дву или трикратното извеждане на четириногото всеки ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР