Пиеса, написана от Влади Априлов, дава заявка да се превърне

...
Пиеса, написана от Влади Априлов, дава заявка да се превърне
Коментари Харесай

Любо Нейков и Ненчо Илчев станаха стриптизьори заради Джуджи

Пиеса, написана от Влади Априлов, дава поръчка да се трансформира в комедия на годината на театралната сцена у нас. Действието на „ Стриптизьори “, в която като основни герои вземат участие Любо Нейков и Ненчо Илчев, се развива в Италия. " Стриптизьори " е доста смешна, само че и много тъжна на моменти. Защото в живота не всичко е смях. Тя е изцяла на италианска вълна. Действието се развива там, героите са италианци и прочие. Защо по този начин?! Защото я написах с концепцията синовете ми да я преведат и да се опитат да я осъществят в Италия. И това скоро ще стане. Разбира се, предложил съм я и тук. Но на Джуджи не съм и тъкмо тя ми се обади ”, споделя Априлов.



Така към екипа се причислява неуморимата Деляна Маринова-Джуджи, която приключи продуценство в НАТФИЗ. Това е втората театрална пиеса, която продуцира. Първата бе черната комедия " Одървеният-all inclusive " от Анатолий Крим - международно прочут и доста работлив драматург, която се играе на сцената на спектакъл „ Сълза и смях ”. „ За няма и месец провежда артисти, режисьор, подготовки и премиера и то при започване на лятото. Въобще Джуджи се оказа мечтаният продуцент. А най-интересното беше, че дала текста на Любо Нейков, а той не ми споделя. А двамата с него пътуваме по света със спектакъла " Стани левент балкански ". И виждам в самолета, чете нещо в телефона...И ми е познато... И му крещя айде стига си чел нелепости, дай да си приказваме!

А той ми вика- прав си. Чета една твоя пиеса " Стриптизьори ", споделя още Априлов. Пиесата споделя за трима застаряващи някогашни стриптизьори, заболели и унищожени от несгодите на безпаричието и персоналните драми, със здравословни, материални, битови и психически проблеми. Те се показват за артисти и могат да разчитат единствено на едно – да стигнат до края, тъй като във врата им диша синьора Конти, свадливата хазяйка, на която дължат наем за осем месеца. „ И след това всичко се завихря в шеметна лудница от позволени неточности, взаимни отстъпки, стремежи и емоции; следват доста смях, превъзходен комизъм, потрес и непредвидени обрати, вълнуваща постановка и брилянтен актьорски състав! ”, издава Джуджи. В останалите функции са Васил Грънчаров и Красимира Демирова, а режисьор е Ованес Торосян.

Пиесата " Стриптизьори " започва с две премиерни дати - 7 и 8 юли в Театро оттук канала, а след това следва мини турне - 12 юли - Козлодуй, 15 юли - Стара Загора, 22 юли – Бургас, а през есента и на още повече места и с още повече дати.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР