Пиенето само на една чаша мляко всеки ден може да

...
Пиенето само на една чаша мляко всеки ден може да
Коментари Харесай

Пиенето на чаша мляко на ден намалява риска от сърдечни удари, твърдят учени

Пиенето единствено на една чаша мляко всеки ден може да ви помогне да избегнете съществени сърдечни проблеми, откри ново изследване.

Установено е, че постоянно пиещите имат по-ниски равнища на холестерол - което може да аргументи кръвни съсиреци. Те също по този начин понижиха риска от коронарна болест на сърцето с 14%, настояват учени. Проучването се основава на съвсем два милиона души във Англия и Съединени американски щати - най-голямото по рода си.

Тези с разновидност, позволяваща им да употребяват огромни количества от " белите неща ", са по-малко склонни към сърдечно-съдови болести. Млечните артикули от дълго време се считат за нездравословни за здравето. Но възходящите доказателства сочат, че тази концепция е погрешна.

Водещият създател професор Вимал Карани, диетолог от университета в Рединг, сподели: „ Открихме измежду участниците с генетична разновидност, която свързваме с по-висок банкет на мляко, те имат по-висок ИТМ и телесни мазнини - само че значимото е, че има по-ниски равнища на добър и неприятен холестерол. Ние също по този начин открихме, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР