Пиърс Броснан се призна за виновен за преход твърде близо

...
Пиърс Броснан се призна за виновен за преход твърде близо
Коментари Харесай

Пиърс Броснан наруши мълчанието си, след като се призна за виновен за незаконен преход, тъй като е принуден да плати огромна глоба

Пиърс Броснан се призна за отговорен за преход прекомерно покрай чувствителни геотермални басейни в затворена част на Национален парк Йелоустоун.

Това идва два месеца откакто той в началото се призна за почтен за навлизане в горещи извори, където киселината, издигаща се от земята, може да доближи температура на шупване. Съдия в Уайоминг одобри молбата му и му подреди да заплати санкция от над $1500 (£1175) за закононарушението. Плащането ще отиде в организация с нестопанска цел, натоварена със запазването на парка.

В четвъртък, някогашната звезда на Джеймс Бонд Броснан, на 70 години, призна, че е нарушил федералните разпореждания, които не разрешават пешеходното придвижване наоколо до горещите извори Mammoth Terraces. Второто обвиняване, което го обвиняваше в занемаряване на знаците за затваряне в региона, беше оттеглено като част от договорката. И двете закононарушения са класифицирани като „ дребни нарушавания и закононарушения “.


Пиърс наруши мълчанието си по въпроса, като отиде в Insta...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР