Пиар агенцията АПРА ООД спечели поредна обществена поръчка на Министерството

...
Пиар агенцията АПРА ООД спечели поредна обществена поръчка на Министерството
Коментари Харесай

Пиар агенцията АПРА спечели поръчката за реклама на туризма чрез инфлуенсъри

Пиар организацията " АПРА " ООД завоюва поредна социална поръчка на Министерството на туризма. Тя е избрана за реализатор в търга за разпространение на туристическа дестинация България посредством образуване и осъществяване на тематични турове за публицисти, снимачни екипи, блогъри, влогъри, известни персони и експедиенти от целеви и перспективни пазари. Това излиза наяве от оповестеното решение в регистъра на публичните поръчки, откри инспекция на TravelNews.

Търгът е за 1 млн. лева без Данък добавена стойност, като изборът на реализатор е на база препоръчана най-ниска цена. От " АПРА " са дали цена 724.91 лева без Данък добавена стойност, която е цялост от цената за една нощувка в 4 или 5 звезден хотел, обяд, вечеря, такса за самолетен билет, цена за екскурзовод на час и цена за транспорт в страната. Другият участник – консорциумът ДЗЗД " Медия хотел ", е предложил 798.50 лева без Данък добавена стойност за същите услуги.

Консорциумът " ДЗЗД НМН " и организация " Директ медия Крес " ЕООД са отстранени от процедурата, тъй като не дават отговор на изискванията. Първият е позволен до отварянето на цените, като е предложил доста ниска оферта от 411.35 лева без Данък добавена стойност, като обосновката за която не е зачетена от комисията. Компанията на рекламния необут Красимир Гергов - " Директ медия Крес ", изобщо не е позволена до отварянето на ценовите предложения.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР