Пианистът риалити звезда кара автомобила си кален из София Евгени

...
Пианистът риалити звезда кара автомобила си кален из София Евгени
Коментари Харесай

Ергенът Евгени Генчев се фука с нов червен мерцедес

Пианистът риалити звезда кара автомобила си кален из София

Евгени Генчев се е замогнал осезаемо след присъединяване си във втория сезон на шоуто „ Ергенът ”. Сдобил се с по-широка известност, пианистът се снима постоянно в реклами, а и ползата към концертите му се е позасилил. Че приходите на къдрокосия пловдивчанин са се нараснали, си проличава и по модерния червен мерцедес, с който неотдавна фучи из страната.

Онзи ден папараците на „ Уикенд ” засякоха Генчев да кръстосва софийските улици с новото си първокласно возило. Колата беше поизцапана с тиня, само че нищо чудно по-късно виртуозният музикант да я закарал на автомивка .
Генчев носеше безценен часовник на ръката си, а перчемът му беше все по този начин избухлив. Къдриците са негова запазена марка и той не счита да се разделя с тях за нищо на света.

Евгени мина с автомобила си по столичната улица „ Раковска ”, а щом стигна до един известните столични хотели, паркира наоколо. В този миг към лимузината му се втурна момченце с лист и писалка в ръка и му изиска подпис . „ Ергенът ” беше общителен и не отхвърли автограф на детето.

Приятелката на пианиста - защитничката на кучетата Валерия Георгиева, с която се залюбиха в шоуто на Би Ти Ви, не беше с него същия ден. Двамата се кълнат, че към момента са дружно, само че мнозина не имат вяра във връзката им. Факт е обаче, че преди дни те се появиха на разположение на празненството на Би Ти Ви . Според източници на „ Уикенд ”, това е било условие на самата телевизия – с цел да се поддържа до последно легендата, че са дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР