Пианистът, който влезе в ролята на новия Ерген, здраво загази.

...
Пианистът, който влезе в ролята на новия Ерген, здраво загази.
Коментари Харесай

Боже, какви чудовища! Евгени в ужас от грозотиите в „Ергенът”. По-добре да си остане стар ерген, отколкото с някоя от тия


Пианистът, който влезе в ролята на новия Ерген, крепко загази. Той очакваше да види интелигентни и красиви девойки, а не видя нито едното, нито другото.

Евгени Генчев остана отчаян, когато видя едни и същи физиономии, нацапани с грим. Повечето от дамите дори не можеха да беседват свястно, което за музиканта би било съдбовно, тъй като той стартира предаването със поръчката, че желае интелигентна жена до себе си.

Габи от Пловдив да вземем за пример е типичната „ кифла ”, която счита, че с джуки и изкуствени цици ще впечатли някого. Същото важи и за нейната „ близначка ” Симона Стоева от Варна.

Други пък напряко плашат с външния си тип. Евгения от София да вземем за пример е трябвало да посети еластичен хирург преди шоуто, само че не го е направила и резултатът е налице.

Пламена от Бургас пък е трябвало да се подложи на сериозна диета, преди да се появи в народен ефир, само че не го е сторила. Затова в този момент наподобява неуместно да се състезава за сърцето на мъж, който е с 30 кг. по-лек от нея.

Визията на девойките не е най-лошото. За следващ път се виждат искания, които не са подплатени с нищо. Искат мъжът да е богат, само че в това време те не оферират нищо. Нито външността им е нещо изключително, за разсъдък да не го приказваме. Само самочувствие без покритие.

Горкият Евгени! При този избор едва ли ще се ожени, въпреки да се приказва, че се е влюбил. И да е по този начин, няма по какъв начин да е нещо съществено.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР