PHOENIX (AP) — 31-милното пътуване на Shohei Ohtani на север

...
PHOENIX (AP) — 31-милното пътуване на Shohei Ohtani на север
Коментари Харесай

Нови лица, нови места: Ohtani, Soto са водещи MLB играчи с нови отбори през 2024 г.

PHOENIX (AP) — 31-милното пътешестване на Shohei Ohtani на север по междущатска автомагистрала 5 по време на свободна организация беше връхната точка на бейзболния сезон отвън сезона на Мейджър Лийг Бейзбол, даже в случай че последните събития отвън терена помрачиха първия му сезон с Лос Анджелис Доджърс.

Но японската суперзвезда надалеч не е единственият диаметър на звездите в нова униформа, когато е постоянен състезател на MLB сезонът се открива в четвъртък за 28 от 30 тима. Доджърс и Сан Диего Падрес започнаха сезона предходната седмица в Сеул, Южна Корея, като тимовете си разделиха серия от два мача.

Младият състезател Хуан Сото беше раздаден на Ню Йорк Янкис, до момента в който Балтимор Ориолс добави мъчно хвърлящия десничар Корбин Бърнс, до момента в който се пробват да завоюват една след друга трофеи в AL East.

Сан Франциско Джайънтс направиха няколко хода – в това число няколко скорошни – добавяйки четири пъти Златна ръкавица третият бейзмен Мат Чапман и двукратният победител в Cy Young Блейк Снел.

Ето взор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР