ПГ Продължаваме Промяната събира подписи за извънредно заседание на парламента

...
ПГ Продължаваме Промяната събира подписи за извънредно заседание на парламента
Коментари Харесай

От ПП искат извънредно заседание на НС в понеделник за гласуване на кабинета

ПГ " Продължаваме Промяната " събира подписи за изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, заяви Даниел Лорер от Политическа партия пред публицисти в Народното събрание.

На съвещанието би трябвало да се гласоподава новия състав на излъчения с мандат на " Продължаваме Промяната " проектокабинет, предава Българска телеграфна агенция.

Инициативата за събирането на подписи е от страна на " Продължаваме Промяната ". Подкрепа се търси и от бъдещите съдружни сътрудници от " Демократична България ".

Лорер заяви, че към този момент съвсем са конкретизирани и министерските постове. Очаква се през днешния ден оторизация на съдружното съглашение от Националния съвет " Българска социалистическа партия за България.

" Очакванията на всички са за устойчиво ръководство на страната, тя има потребност от това. Корнелия Нинова има цялостното право да взе участие в ръководството на страната, изцяло го е заслужила, само че решението ще е на Националния съвет ", изясни проф. Георги Михайлов преди съвещанието на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

" Колегите са се съобразили с това, което искахме, реализиран е баланс ", оптимист бе и Румен Гечев. Той добави, че в цяла Европа водачите на партиите са министър председатели или вземат участие във властта, по тази причина не вижда проблем Нинова да е вицепремиер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР