ПФК Левски тренира в пълен състав и в отлично настроение

...
ПФК Левски тренира в пълен състав и в отлично настроение
Коментари Харесай

Левски тренира в отлично настроение преди утрешния сблъсък

ПФК Левски тренира в цялостен състав и в чудесно въодушевление преди първия мач от плейофите на футболния шампионат Лига на конференциите против немския Айнтрахт Франкфурт. Последното занятие на " сините " бе намерено за медии и почитатели в първите 15 минути.

Жереми Петрис стартира още веднъж заниманието със съотборниците си, откакто направи първа подготовка в понеделник. Той към момента изпитва леко неразположение от разтежението в сухожилие, което получи против Локомотив (Пловдив), само че ще играе в четвъртък. В това увери персонално старши треньорът Николай Костов на конференцията преди мача.
 Наско Сираков изгледа формалната подготовка на Левски
Наско Сираков изгледа формалната подготовка на Левски

Размени няколко думи с играчите и старши-треньора Николай Костов

Николай Михайлов, който пък лекуваше вирусно заболяване и не попадна в групата за мача против израелския Апоел (Беер Шева) предишния четвъртък, също тренира наедно с останалите от понеделник.

Левски посреща Айнтрахт в четвъртък от 20:00 часа на стадион " Васил Левски ", като билетите за дуела са изцяло разпродадени. Ако отстранят немския клуб в два мача на разменено посещение, " сините " ще играят в груповата фаза на шампионата.

Айнтрахт (Франкфурт) даде конференцията си на немска земя, след което тимът отпътува за България. Съперникът на " сините " няма да се възползва от правото си на подготовка на националния стадион " Васил Левски ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР