ПФК Левски стартира сътрудничество с компанията Sport Depot, която ще

...
ПФК Левски стартира сътрудничество с компанията Sport Depot, която ще
Коментари Харесай

Официално: Левски стартира ново сътрудничество

ПФК Левски започва съдействие с компанията Sport Depot, която ще доставя екипировка на марката Adidas за клуба.

Изпълнителният шеф на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният шеф на Sport Depot Николай Цонов дадоха формален старт на дълготрайното съдействие и си пожелаха сполучлива и вдъхновяваща взаимна работа, оповестиха " сините " посредством уеб страницата си.

" Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме оборудването на един от колосите в промишлеността Аdidas. Мисля, че по този метод ще предоставим на нашите последователи качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният тим с Аdidas ще бъдат екипирани и всички тимове от Академия Левски. Подготвена е и специфична фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще реализираме доста победи ", съобщи Боримиров.

" Сътрудничеството с ПФК Левски е извънредно скъпо за нас като част от политиката и устрема на компанията ни да поддържа и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на Аdidas тимът ще пожъне още триумфи на футболния терен и ще бъде ентусиазъм за почитателите и младите футболни очаквания ", сподели Николай Цонов.

Новата оборудването на Левски ще се предлага в формалния магазин на ПФК Левски на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ", онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на Sport Depot в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР