ПФК Левски напомни на феновете, че Георги Аспарухов ще бъде

...
ПФК Левски напомни на феновете, че Георги Аспарухов ще бъде
Коментари Харесай

Левски припомни как деца до 14 години могат да гледат на стадиона мача с Ружомберок

ПФК Левски подсети на почитателите, че " Георги Аспарухов " ще бъде отворен за деца до 14 години. Всяка група от 10 деца би трябвало да бъде записана до 19:30 часа на 17-и юли.

" Уважаеми левскари, като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта и в частност към футбола Ви оповестяваме, че двубоят-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред Левски и Ружомберок може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18-и юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион " Виваком Арена-Георги Аспарухов ".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на стадиона деца до 14 години, в това число.
Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо обучение (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от клубния уеб страница.

За спомагателна информация, записвания и попълнени заявления - [email protected] или телефон +359876142494.

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен период за записване на групите - 17.07.2019 година, 19:30 часа. Групи, които не са подали предварителна поръчка за посещаване на дуела, няма да бъдат допускани на стадиона ", оповестяват от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР