Певиците от поп-фолк индустрията смениха попрището си и станаха актриси.

...
Певиците от поп-фолк индустрията смениха попрището си и станаха актриси.
Коментари Харесай

Поп-фолк певиците станаха актриси, вижте в кои сериали

Певиците от поп-фолк промишлеността смениха попрището си и станаха актриси. Андреа и Камелия към този момент пробваха от удоволствието да бъдат кино звезди. 

Половинката на Кубрат Пулев е част от екипа на сериала „ Столичани допълнително “. Изпълнителката ще се появи в четвъртия епизод от сезон 12 на поредицата. Тя ще се превъплъти във водеща на четворна сватбена гала. От филмовия откъс на серията проличава по какъв начин попфолк звездата бракосъчетава част от семейство Чеканови, баба Марийка и Фридрих, а също Радко и бежанката Зухра. От другата страна са Спас Лютов и Йовка, Гришата пък взима за негова брачна половинка Гретхен. Андреа не се появява за първи път на сцената като актриса. Тя взе участие и в „ Мисия Лондон “, където играе ролята на съветски наемен палач. 

Камелия също стана актриса с роля в хитовия сериал „ Скъпи наследници “. Певицата трябваше да изиграе себе си, с цел да изненада жителите на Бели Вит по време на благотворителен мач в селото. Камелия призна, че е трябвало да снимат сцената на минусови температури, а тя била много лятно облечена. Това обаче не попречило на русокосата дама да изиграе ролята си. По-интересното е, че тя се появи на каруца, дърпана от кон. Тези фотоси са я върнали обратно във времето, когато в действителност е пяла на сходна сцена, само че на женитба в ремарке.
" Участието ми в „ Скъпи наследници “ беше доста прочувствено преживяване. Беше доста хубаво и да се докосна до актьорите, до естествения фон на сериала, който е толкоз естествен. Но е и нещо, което съм изживяла преди доста години. Припомних си времената, когато пях на една женитба, която се оказа, че е на стадион, а аз съм звездата на тържеството. Оказа се, че ще пея на едно ремарке, сложено в средата на стадиона, а на него застлан килим... По едно време започнаха да ме разхождат като мечка на синджир да ме видят роднините. Даваха ми пари - кой 2, кой 5 лв. ", разяснява Камелия. 

Друга звезда от родния ВИП - Николета Лозанова, също дебютира в киното с роля, въпреки и къса, в новия български филм " Привличане ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР