Певицата Тони Димитрова изригна с гневен пост във фесйбук срещу

...
Певицата Тони Димитрова изригна с гневен пост във фесйбук срещу
Коментари Харесай

Тони Димитрова изригна гневно срещу чалгарката Антонина: Това вече е дъното!

Певицата Тони Димитрова изригна с ядосан пост във фесйбук против наглостта на фолкаджийката Антонина, която си разреши да употребява стихове на огромния стихотворец Вапцаров в новата си ария.

„ Ти чалгарко, дето се чудиш по какъв начин да пробиеш, щото с пеене не ти се получава очевидно, с пръста в устата да осираш Вапцаров!”, възмущава се надарената бургазлийка.

„ А в действителност, ти си никоя и в случай че щеш и Шекспир вкарай в гадните си трели, ще оставиш единствено едно мазно леке!”, написа още Тони Димитрова.

Ето и цялостния текст на поста й:

Е, не, към този момент ми пристигна до гуша! Ти чалгарко, дето се чудиш по какъв начин да пробиеш, щото с пеене не ти се получава очевидно, с пръста в устата да осираш Вапцаров! Не ми стигат мазните ви маанета и гюбеци, с които от години ни тровите, изпокрадахте де що има съседска музика, не ви стига вашата клозетна лирика, възпяваща мутри и мутрафонщина, само че това към този момент е дъното! Сега си се заредила там, долу и си казваш несъмнено: ”Я да взема да си направя гаргара с Вапцаровата лирика, ще се развихри скандал и ето ме най-после известна! Ще ме гледат, ще ме псуват, но нали ще знаят най-сетне коя съм!”. А в действителност, ти си никоя и в случай че щеш и Шекспир вкарай в гадните си трели, ще оставиш единствено едно мазно леке!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР