Певицата Тита беше наистина ослепителна в син тоалет с пайети

...
Певицата Тита беше наистина ослепителна в син тоалет с пайети
Коментари Харесай

Тита даде урок по стил на българката! Ето какво трябва да има всяка жена в гардероба си!

Певицата Тита беше в действителност ослепителна в наследник тоалет с пайети на церемонията по връчването на премиите " NOVA поддържа българските филми ". 

Но в действителност стилната визия на Тита не изнанада никого. Така де, познаваме я, следим всяка нейна обява в Instagram, а там фрагментите са като от списание:

Виж още: Есенна приказка в Париж: Галена с визия като за корица от френската столица

Какво съгласно Тита обаче би трябвало да има всяка жена в дрешника си? Отговорът е елементарен - черни ботуши, черни и бежови обувки. Защо? Защото те елементарно могат да се комбинират с всевъзможни облекла - дънки, рокля и тн., разяснява тя пред камерата на " На Кафе ".

Виж още: Глория не пуска лятото да си отива! Певицата събра погледите в прилежаща Гърция

Последва и разумният въпрос - какво би зачеркнала от дрешника на българката? Отговорът е още веднъж елементарен - прекомерно късите поли и разголените деколтета.

Виж още: Никол Шерцингер избра български дизайнер! Кой е той?

А по какъв начин най-често е Тита в своето ежедневие? По чеп, дълга и необятна тениска и кецове. 

Виж още: На Оскарите изкопираха... Азис! Певецът напомни оригинала

В една от последните си изявления в Instagram Тита пък е в червен банско, вид " Спасители на плажа ", и в уютна атмосфера на джакузи. Тя наподобява съвършено, макар че закрихме формалния сезон за по бански.

Тезата ни се удостоверява и със идната фотография, от която откриваме, че певицата се труди крепко с залата, защото предното ѝ бедро е извънредно добре завършено - почтено за завиждане и измежду най-редовните в залата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР