Певицата Софи Маринова потъна в траур след смъртта на баща

...
Певицата Софи Маринова потъна в траур след смъртта на баща
Коментари Харесай

Софи Маринова спира да пее след кончината на баща си

Певицата Софи Маринова потъна в печал след гибелта на татко си.

Ромската перла погреба татко си Марин в родния си град Етрополе и не е в положение да приказва с никого след случилото се. 

Не е загадка, че Софи е мощно привързана със фамилията й си, за което се грижи от години. И все съществено решение след кончината на своя родител, което изненада колежките и нейни почитатели. 

Изпълнителката на " Плашещо сърце " реши да спре да пее за неустановен интервал от време. Пред притежатели на клубове оповестила, че няма да пее 40 дни. И побърза да отхвърли всички поети задължения, които за септември не са по никакъв начин малко. 

" Благодаря Ви за изказаните съболезнования! На този стадий участията ми ще бъдат анулирани. Моля да уважите болката ми! Ваша Софи ", написа тя в обществените мрежи и съобщи, че няма да се появи на местата, които по-рано беше оповестила, че ще пее. 

В момента заведенията търсят почтени заместници на гласовитата певица, която реши да се скрие в този сложен миг и да уважи паметта на своя обичан татко и най-много да бъде до майка си, която приема случилото се най-трудно, написа blitz.bg
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР