Певицата Сибила Серафимова, солистка на ню уейв бандата Виолетов генерал

...
Певицата Сибила Серафимова, солистка на ню уейв бандата Виолетов генерал
Коментари Харесай

Бивш приятел потроши певицата Сибила Серафимова

Певицата Сибила Серафимова, солистка на ню уейв бандата Виолетов военачалник е била грубо пребита от някогашния си другар в центъра на София.

Създателят на групата Емил Вълев пръв сигнализира за жестокия побой.

Той оповестява в мрежата, че е нанесен нечовечен побой над певицата вследствие, на което е получила съществени контузии, след което е била откара в Пирогов, където е била оперирана за промяна на тазобедрена става и други контузии.

„ Всичко това е извънредно рисково за здравето и като цяло и въпреки всичко се надяваме, че ще продължи да свири и пее и отсега нататък ще взе участие в концертите на „ Виолетов военачалник “ и освен това, само че и ще продължи да води естествен живот без съществени последици като цяло. Шокиран съм от случката и само ми остава да се апелирам за нея и дано тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството състрадание и съпричастност. Пак дублирам, нека да се възвърне оптимално бързо и стане още веднъж онази Сибила, която познаваме “, написа Вълев във фейсбук профила си.

Самата певица Сибила Серафимова описа пред „ България през днешния ден “ детайлности за случилото се.

„ Мои другари бяха организирали среща с някогашния ми другар. Когато си потеглих от нея, той ме настигна на улицата, мазета ми телефона. Аз побягнах. Виках за помощ, само че никой не ми оказа помощ в центъра на София “, описа тя.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР