Певицата Сибила Серафим твърди, че е била пребита от вече

...
Певицата Сибила Серафим твърди, че е била пребита от вече
Коментари Харесай

Певицата Сибила след насилието от бившия ѝ приятел: Кракът ми е счупен в тазобедрената става

Певицата Сибила Серафим твърди, че е била пребита от към този момент някогашния си другар преди седмица. Побоят бил толкоз тежък, че рамото ѝ е счупено и се е наложило да я оперират, с цел да сменят тазобедрената ѝ става.

Тя към момента се намира в болница „ Пирогов ”, където се възвръща от контузиите.

Нападението станало на 6 ноември в центъра на София. Сибила и някогашният ѝ другар Никола Димитров били на рожден ден на техен общ прочут.

„ Знаех, че той ще е там и не ми се ходеше, само че няколко пъти бях подканяна ”, споделя жертвата.

Когато тръгнала да си върви, Никола я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. В опит да си го вземе, Сибила получила удар и паднала на земята.

„ Паднах и към този момент нямаше по какъв начин да се изправя, тъй като кракът ми беше строшен в тазобедрената става, което аз не знаех тогава, само че беше невероятно да ходя. Не получих съответна помощ от него, не извика в точния момент нито коли за спешна помощ, не се обади на никое място. Продължаваше да се пробва да прикрива случая при хора, които минаваха тогава. Опитваше се да ме кара да вървя, да ме дърпа. Беше толкоз мощна болежка, че престанах да схващам всичко към себе си, с изключение на болката, която беше ужасяваща от счупеното “, сподели певицата пред  NOVA .

„ Аз твърдо съм решила, че няма да се предам, ще се боря и няма да остане ненаказано това нещо. Моето обръщение е да кажа, че би трябвало да се борим против насилието “, добавя изпълнителката.

Сибила твърди, че това не е първият път, в който някогашният другар я удря и тя лежи в болница.

„ Поне два пъти ми е посягал и ме е наранявал съществено. Не бях подавала сигнали в полицията. “, разкрива тя.

За последно двамата имали близки връзки през 2014 година.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР