Певицата Сашка Васева гледа колкото се може по-весело на нещата

...
Певицата Сашка Васева гледа колкото се може по-весело на нещата
Коментари Харесай

Художник въздиша по формите на Сашка Васева

Певицата Сашка Васева гледа колкото се може по-весело на нещата от живота. Въпреки че зрението й е мощно повредено и певицата не вижда като едно време, тя с усмивка споделя, че към момента е подготвена да пее и да се радва на живота, научи HotArena .

Вместо да се скрие някъде и да страда за изгубеното си зрение, изпълнителката разгласява постове в обществената мрежа, които са тъжно-смешни, само че и доста същински, написа „ България през днешния ден ”.

„ Питате ме дали пея като в този момент не виждам? Да пея, несъмнено! Гласа не ми е атрофирал, нито визията... и тъй като стана доста тъжно ще ви опиша една хумореска: Обичам да вървя в една бирария на 5-те кьошета в София, където е средище на художници.. и там един доста прочут художник пожела да се запознае с мен и ми сподели:

" Приятно ми е, аз съм еди кой си..! " Аз му отвърнах: " Съжалявам само че не мога да Ви позная, тъй като не виждам с очите.. " а той се пошегува и ми отвърна: " Е кво ти пука, нямаш очи само че имаш хубави ц*ци.. " (беше подпинал ) Да шегата му беше дебелашка ще кажете, само че тъкмо такава би трябвало да ни бъде настройката към нашите несгоди и несгоди.

Може нещо да ни се е случило неприятно само че щом имаме обич може би имаме всичко..Може би не съм в неравностойно състояние тъй като мога да прегръщам, да върша обич и да обичам! " /постът се разгласява без редакторска интервенция – б. а./, споделя певицата.

Очевидно макар нещастията, който й се струпаха на главата, Сашка към момента умее да се радва на живота.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР