Певицата Рут Колева се извини на всички, които са се

...
Певицата Рут Колева се извини на всички, които са се
Коментари Харесай

Рут Колева се извини за скандалните снимки на Паметника на трите поколения в Перущица

Певицата Рут Колева се извини на всички, които са се почувствали наранени от провокативната фотосесия, която тя снима за фешън списание на Паметника на трите генерации в Перущица, заяви Българска национална телевизия.

След мощното публично неодобрение, което предизвикаха фотосите, певицата излезе с позиция в обществените мрежи в която декларира, че нито тя, нито екипът, провел, продуцирал и осъществил тези фотоси, са имали желание да накърнят паметта на българските герои, починали в Априлското въстание или в различен възродителен развой или събитие, част от националната ни история и съзнание.

" Като пра-правнучка на опълченец на Шипка (Кирил Балкански) постоянно съм отдавала респект и почитание на националните ни герои и сервирам персоналните си извинения на хората, които виждат в тези фотоси някакво опозоряване на българската история и памет ", написа Рут Колева.

В обявата си тя обръща внимание на занемареността на Паметника на трите генерации и декларира, че след връщането си в България би желала да направи подаяние на община Перущица, с цел да се почисти и усъвършенства положението на паметника

"...и се надявам, че тази обстановка ще бъде добър урок за всички нас ", приключва певицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР