Певицата Рут Колева обяви датите за своето предстоящо европейско турне.

...
Певицата Рут Колева обяви датите за своето предстоящо европейско турне.
Коментари Харесай

Рут Колева тръгва на мащабно европейско турне през април


Певицата Рут Колева разгласи датите за своето идно европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика, в 13 огромни града. Заедно със своя лайв бенд, певицата ще изнесе концерти в известни заведения в Австрия, Белгия, Англия Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото ще бъде сложено на 22 април в известния лондонски Hoxton Underbelly.

Поводът е представянето на новия албум „ Confidence. Truth ”, който развълнува интернационалните музикални медии, още с появяването си през ноември 2017г.

Освен клубните дати, проектите на Рут за идния сезон включват участия в няколко джаз фестивала –„ Dnes ” в Зволен, Словакия, Nisville в Сърбия и влиятелният лондонски „ Innervsions ” на 11 юли, на който тази година ще участват джаз величия като Анджи Стоун и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата показа също по този начин специфична лайв версия на песента "Didn't I", изпълнена по време на представянето на албума й в зала „ България ”.

В момента Рут работи и по нов взаимен план с Белослава, който ще бъде показан на почитателите на 30 май в "Маймунарника" в столицата ни. Тогава почитателите ще имат опцията да чуят онлайн обичания трио-формат Рут, Миленита и Белослава. Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР