Певицата Рут Колева е блокирана в забутано мексиканско селце, узна

...
Певицата Рут Колева е блокирана в забутано мексиканско селце, узна
Коментари Харесай

Рут Колева блокирана в забутано мексиканско селце

Певицата Рут Колева е блокирана в забутано мексиканско селце, разбра HotArena.

Изпълнителката сама заяви за протичащото се в профила си в обществената мрежа. В селцето Рут Колева остана поради карантината против разпространяването на ковид и не знае докога ще продължи излоацията й в южната част на полуостров Юкатан. 

" Опитвам се да синтерзирам с елементарни думи това, което ми се случва в последните дни и се връщам единствено към изречението " животът се случва без значение от нашите проекти ". В момента съм заклещена в едно отдалечено село в Юкатан, мексико ", написа Рут. 

Преди две седмици тя пристигнала в Мексико с концепцията да остане единствено няколко дни. Дошла по работа с една раница на гърба си. Плановете й да завърши небрежно с уговорката и да се върне в Чикаго за концерт, откъдето да пътува за Ню Йорк, където е основана в последните месеци, обаче се провалили. 

" Миналата седмица избухна епидемията в Ню Йорк, а през днешния ден има над 4000 инфектирани в града. Билети към България съвсем няма, а и заплахата от пътуването, което е над 30 часа, прави прибирането ми там също невероятно. Докато се чудя какво да върша, селото, в което се намирам, се самопостави под превантивна карантина, тъй като най-близката болница е на час и половина, а локалните нямат транспортни средства. Можеш да излезеш от селото, само че не можеш да се върнеш. Нови хора не се одобряват. И в този момент аз съм тук, без да знам по кое време ще си потегли. Едно село на брега на морето, на майната си в Юкатан, където се намирам, нямайки никаква концепция за бъдещето ми ", споделя Рут. 

Тя добавя, че имала над 20 концерта в Европа, Съединени американски щати, Канада и Азия. Всичко това пропада и изчезва за часове. " Цялата ми работа от месеци насам, планувани пътувания и бъдещи приходи. Албум, турнета, промоции... Колко нежни и уязвими са човешките проекти и фантазии. Не изпитвам суматоха, нито боязън за бъдещето. Имам вярата, че всичко се случва с причина и това е естественият ход на нещата. Не ме е гняв и не скърбя, че по този начин е станало. Смятам да се развличам и да се приспособявам към обстановката ", написа Рут. 

По време на излоацията си тя опознава локалните поданици и даже е почнала да учи испански, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР