Певицата Поли Генова е майка от едва половин година, но

...
Певицата Поли Генова е майка от едва половин година, но
Коментари Харесай

Поли Генова повдигна леко завесата! Разказа за любимия мъж и малкия си син

Певицата Поли Генова е майка от едвам половин година, само че към този момент е безапелационна: да си майка е най-трудната специалност, която може да има една жена, само че това благополучие не може да се размени с нищо друго.

В средата на месец април на бял свят се роди Даниел - първородният наследник на певицата и нейния другар, за който не знаем съвсем нищо като се изключи че е холандец. 

Пред " На Кафе " обаче Поли Генова повдигна малко завесата и показа, че обичаният ѝ е прелестен човек, който самичък предложил двамата да останат в България.

Мъжът до Поли Генова изпитвал съществени усложнения с българския език и в частност с писмеността ни и постоянно питал кое по какъв начин се произнася.

Той обаче имал предпочитание да научи езика ни и Поли е уверена, че някой ден и това ще се случи.

Певицата е споделяла в изявленията, че бременността ѝ не била планувана, само че пък била доста мечтана. 

Иначе Поли Генова признава, че не ѝ остава доста свободно време около грижите за сина ѝ. Той се храни през няколко часа, което певицата дефинира за изтощително. 

Преди дни тя се завърна от екскурзия в унгарската столица Будапеща, като показа, че е възхитена, както от забележителностите, по този начин и от отношението на хората към дребните деца.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/poli.genova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР