Певицата Петя Буюклиева отбелязва своята 41-годишнина от сватбата със съпругът

...
Певицата Петя Буюклиева отбелязва своята 41-годишнина от сватбата със съпругът
Коментари Харесай

41 години заедно, известна наша певица сподели ретро кадър

Певицата Петя Буюклиева отбелязва своята 41-годишнина от сватбата със брачният партньор си Тони и не може да скрие своето неспокойствие и благополучие. Тя благодари на Бог и Света Богородица за това благословение и непрекъснатата обич, другарство и любов, които те споделят през годините.

Буюклиева показа ретро кадър от сватбата си, който е юридически преди 41 години. Тя сподели по какъв начин са изглеждали със брачна половинка й на този толкоз трогателен ден, който прекатурва живота им. 

Светът на брака, в който Петя и Тони живеят, е изпълнен с голям брой мемоари и дълбоки страсти. Те се радват на всяка измината година и на всички провокации и триумфи, с които са се сблъскали по време на своя път дружно, написа " Блиц ".

Имащи 41 години брак, Петя и Тони са навреме осъзнали, че хармонията във взаимоотношенията им е от първостепенно значение. Те са научили да бъдат разбиращи, търпеливи и подкрепящи един към различен, всяка минута от деня.

Празнувайки и продължавайки напред, Петя се обърна към своя брачен партньор и му изрази топлите си усеща.

" Скъпи другари,бих желала с голямо неспокойствие да споделя с вас, че през днешния ден 30 октомври, със брачният партньор ми Тони честваме 41 години от сключването на гражданския ни брак! Благодаря на Бог и Света Богородица за това Благословение, за огромната обич, другарство и любов, с които ни подаряват през годините!!! И дано пътят ни напред продължи, скъпи мой Тони ", написа Петя към своя обичан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР