Певицата Нелина последните години сякаш загуби от блясъка на славата

...
Певицата Нелина последните години сякаш загуби от блясъка на славата
Коментари Харесай

Нелина призна за обрат в кариерата и има ли мъж до себе си

Певицата Нелина последните години като че ли загуби от блясъка на славата си, само че това не я стопира да не стопира да твори както в поп фолка, по този начин и във фолклора и поп жанра. Тази година гласовитата певица стана част от едно от най-успешните турнета " Обич и песни ", в което е дружно с певици като Йорданка Христова, Мими Иванова, Силвия и Теди Кацарови, Роси Кирилова, Тони Димитрова и Ева Найденова.

На 18 октомври в зала 1 на НДК следва финалният концерт на " Обич и ария ", а Нелина не се сдържа и показа следното: " Чувствам се необикновено в компанията на такива изтъкнати имена, които одобрявам още от детските години, а и до ден сегашен си напявам техните песни. Голямо наслаждение и чест е това за мен. "

" В началото си зададох въпроса: " Какво върша аз в тази настройка?! " Като стартира турнето и феновете скачаха незабавно на сцената, още при първите тактове на хората, приветстваха ме бурно и дълготрайно и се убедих, че си тежа на мястото. Всеки един реализатор от турнето има собствен почерк и нюанс, а моето присъединяване е може би цветното леке в тези концерти.

Ако за другите колежки хората стават и ги приветстват, до момента в който пеят, или по-късно, то при мен още първоначално се извиват кръшни хора. Това хвърля в смут техническия екип, тъй като могат да се оплетат в кабелите и да спрат тока. Всеки път озвучителите са на нокти, до момента в който не завърши моето осъществяване! (Смее се.) За сметка на това, хората са толкоз радостни, щастливи и доста фенове ми споделят, че са ме преоткрили на това турне.

След всеки концерт си мислех, че не може да е по-хубаво, само че идващия завършваше още по-удовлетворяващо. След двете толкоз потискащи години за мен и моите сътрудници, това лято ни пристигна прелестно! ", споделя изпълнителката пред " Труд ".

 

А дали и в персонален проект Нелина е толкоз въодушевена и има ли мъж в живота си, тя отвръща по този начин:

" В момента по-скоро не съм влюбена, само че животът продължава. Не може всичко да има човек – въпреки всичко турнето ни е толкоз сполучливо, графикът ми е претъпкан, пътувам доста, а всичко това е много натоварващо. В момента не ми стига времето, а една връзка си желае време и внимание. Истинският мъж знае с какво и по какъв начин да направи дамата щастлива.

Той би трябвало да си тежи на мястото, да е сериозен, виновен, джентълмен и благородник и да те накара да се чувстваш по-добре, когато сте дружно, в сравнение с преди този момент – нямам време за губене! ", признава обичаната певица, която постоянно получава похвали.

" Наскоро един мъж ми отвори вратата с комплимент: „ Каква жена! Това е жена отвред! ” На улицата пък постоянно са ми пращали въздушни целувки, похвали, в обществените мрежи също. Сещам се, че доста пъти на концертите се случва при мен да дойдат дами и да ми кажат: “Вие сте обичаната певица на мъжа ми, хайде да се снимаме, с цел да му пратя нашата фотография! ”

Това е доста хубаво – да се веселя на утвърждението и на мъжете, и на дамите, тъй като значи че хората ме харесват не само и единствено поради визията, или гласа, а сложно като персона, след всичко, което съм направила през годините "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР