Певицата не скри, че двамата с Жорж се познават отдавна.

...
Певицата не скри, че двамата с Жорж се познават отдавна.
Коментари Харесай

Най-Накрая! Вижте Първи Снимки На Новото Гадже На Емилия! Ето Как Изглежда Милионерът Жорж Башур, За Когото Всички Говорят!

Певицата не скри, че двамата с Жорж се познават от дълго време. Но до момента не са могли да дадат израз на пристрастеността си, защото и двамата са били обвързани.

И до момента в който за някогашната половинка на Емилия се знае доста, то за някогашната брачна половинка на Жорж Башур не се знае съвсем нищо.

Хот нюлс разгада мистерията около дамата в живота на арабския милионер, преди той да стартира връзка с певицата. Оказа се, че актуалният обичан на певицата е бил женен за красива рускиня. Красивата русокоска е родена в Москва.



Завършила е Софийския университет. И до момента в който е била с Жорж Бушар, постоянно е участвала на всемирски събития в столицата.

Бившата половинка на милионера е същински познавач на първокласния метод на живот. А около Жорж благоприятни условия да се наслаждения на лукса, не са й липсвали.

Двамата постоянно са пътували до екзотични дестинации. Но към този момент мястото на очарователната русокоска е заето от Емилия.



Името на пайнерката беше обвързвано с това на арабския бизнесмен още преди години.

През 2012 година, когато връзките на пайнерката и Коко Динев бяха мощно обтегнати, се появиха клюки, че тя е интимна с арабския бизнесмен.

До известна степен разкритието, което певицата направи, удостоверява тези изказвания. Тя не скри, че двамата се познават от дълго време, само че са били обвързани по това време и не са имали опция да изживеят пристрастеността си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР