Певицата Мира не е на себе си от отчаяние и

...
Певицата Мира не е на себе си от отчаяние и
Коментари Харесай

Мира натри носовете на нахалниците Стораро

Певицата Мира не е на себе си от обезсърчение и разкри шокиращи детайлности от задкулисието във фолка, по какъв начин се случват нещата и кой коли и беси в сектора. А поради последната изцепка тя напусна музикална компания " Диапазон рекърдс " и към този момент е самопродуциращ се реализатор.

Скандалът идва от обстоятелството, че Мира и Фики вършат една и съща ария, без да знаят за работата на другия. След като Мира схваща този факт се обажда на продуцента си Ненчо Касъмов, с цел да решат казуса и да преценяват по какъв начин да работят в този случай. Тогава тя получава отговор: " Който предвари ". Тогава Мира се задейства бързо със фотосите на клипа и става първа подготвена. Тогава идва драмата. Имала е плануван ден за премиера на парчето, само че това не се реализира. Получава безапелационен отвод от компанията да пуснат видеото преди да излезе това на Фики.
Реклама
Продуцентът обяснил на Мира, че някой от фамилия Стораро (Тони или Фики) са споделили, че в случай че пуснат първо нейната ария, те ще скъсат контракта с тях. " Искам да уточня, че одобрявам семейство Стораро и до момента в никакъв случай не сме имали несъгласия. Не знам какъв е казусът, откакто по всяка възможност песента на Фики ще стане по-голям шлагер от моята ", споделя Мира, която пусна клипа само във " Facebook " и съобщи, че няма да го пуска в други платформи.

Със сигурност не е прелестно чувството за един реализатор, който е хвърлил доста труд, хрумвания и средства за изработката на плана. След като не получава поддръжка от продуцента си, Мира взема решение да напусне музикалната компания. А заканите на семейство Стораро не са оригиналност в сектора, написа Блиц. Всички помнят преди няколко години, когато имаше проблем Галин или Фики да е артист на годината. Тогава Тони Стораро също скръцна със зъби на Митко Пайнера, че в случай че не даде премията на сина му, ще го махне от компанията му. " Те си вършат каквото желаят, привикнали са да минава тяхното и да плашат - ще изоставен компанията, няма да пеят в обещано заведение, няма да създадат това или това. Манталитет му викат хората ", съскат от музикалната колегия.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР